
Hankkeen avulla pyritään vahvistamaan luonnontuotealan kasvua Keski-Suomessa sekä edistämään luonnontuotealan kehitystä ja verkostoitumista.
Lue lisää30.03.2020
Tehdään ja maistellaan erilaisia yrttisuklaasekoituksia.
Työpaja PERUTAAN koronatilanteen takia. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
Miltä maistuu nokkossuklaa? Sopivatko mesiangervo ja suklaa yhteen? Millä muilla luonnonyrteillä voi maustaa suklaata?
Työpajassa tehdään ja maistellaan erilaisia luonnonyrteillä maustettuja suklaaherkkuja.
Suklaiden jähmettyessä hortapuistosuunnittelija Hanna Penttilä kertoo Jyväskylään keväällä avattavasta hortapuistosta sekä hortamaatilakonseptista.
Ilmoittautumiset viimeistään 23.3.2020. Ilmoitathan mahdolliset erityisruokavaliot.