ProAgrian Johtamisvalmennus

ProAgria yhteistyökumppaniensa kanssa on rakentanut kehittäville ja työllistäville maatilayrityksille suunnatun johtamisen valmennusohjelman, jonka tavoitteena on kehittää yrittäjien johtamisosaamista sekä riskienhallintaa ja saada sitä kautta aikaan entistä parempaa tulosta sekä valmiuksia kannattavaan yrityksen kasvattamiseen ja kehittämiseen. Ensimmäinen sikatilayrittäjille suunnattu johtamisvalmennus saatiin päätökseen vuoden 2012 lopulla.  

Lue lisää jo toteutuneista ja alkavista koulutuksista:

Kehittävien sikatilayrittäjien johtamisvalmennus

ProAgrian ja Työtehoseuran järjestämä kehittävien yrittäjien johtamisvalmennuksen ensimmäinen ryhmä valmistui vuoden 2012 lopussa.  Valmennuksen suoritti 17 eturivin sikatilayrittäjää. Valmennuksen antia ja käytännönläheisyyttä on arvostettu laajasti ja jokainen osallistuja koki saaneensa johtamisosaamista, työkaluja sekä verkostoja, joiden avulla yrityksen tulevaisuuden kilpailukyky rakennetaan. Erinomaiset kokemukset kannustivat käynnistämään seuraavia valmennusryhmiä.

Kehittävien maitotilayrittäjien johtamisvalmennus

ProAgrian ja Osuuskunta ItäMaidon yhteistyössä rakentama kehittävien maitotilayrittäjien johtamisvalmennus käynnistyi 22.1.2013 Siilinjärvellä.  Valmennus kiinnosti yrittäjiä heti ja valmennuksessa aloitti 17 eturivin maitotilayrittäjää. Valmennus päättyi vuoden 2014 alussa.

Kehittävien ja työllistävien yrittäjien johtamisvalmennus

ProAgria ja LähiTapiola ovat yhteistyössä rakentaneet kehittäville ja työllistäville maatilayrityksille suunnatun johtamisen valmennusohjelman, jonka tavoitteena on kehittää yrittäjien johtamisosaamista sekä riskienhallintaa ja saada sitä kautta aikaan entistä parempaa tulosta sekä valmiuksia kannattavaan yrityksen kasvattamiseen ja kehittämiseen.

Kehittävien maitoyrittäjien johtamisvalmennus, jo toinen ryhmä aloittaa vuoden 2015 alussa!

ProAgrian ja Osuuskunta ItäMaidon yhteistyössä rakentama kehittävien maitoyrittäjien toinen johtamisvalmennus käynnistyy vuoden 2015 lokakuussa. Johtamisvalmennus on uudenlainen, räätlöity tapa kehittää yrityksesi johtamista ja saada aikaan entistä parempaa tulosta. Lisätietoa ja ilmoittauminen johtamisvalmennukseen tästä linkistä.

Kiinnostuitko Johtamisvalmennuksesta?

Lisätietoa saat Johtamisvalmennuksien vastuukouluttajalta Ari Nopaselta, 0400 432 582, ari.nopanen@proagria.fi

Siirry tästä selailtavaan esitteeseen.

Jaa

Referenssit

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.