Menestyvä yritys panostaa myös myyntiin ja markkinointiin

Ennen varsinaisen tuotantotoiminnan aloittamista tulee yrityksen määritellä olemassaolonsa tarkoitus ja strateginen suunta. Markkinointisuunnittelu ja asiakaskunnan kartoitus on oleellinen osio yritystoiminnan aloittamista.

ProAgrian asiantuntijoiden avulla pystyt täsmentämään liikeideaasi sekä määrittelemään asiakaskantasi ja heidän tarpeensa. ProAgria on kehittänyt asiakassuhteiden hallintaa ja asiakasymmärryksen lisäämistä varten Kasvunvara-palvelun, jonka pyrkimyksenä on lisätä asiakkaiden tyytyväisyyttä.

Hinnoittele viisaasti

Hyvän tuotteen hinnoittelu on usein hankalaa. Mikäli hinnoitteluun pystyy itse vaikuttamaan, kannattaa käyttää pohjana tuotteen tai palvelun tuotantokustannusta. ProAgrian asiantuntijoilla on vankka näkemys eri tuotteideni tai palveluiden hinnoittelusta, jolloin yhdessä asiantuntijamme kanssa saat luotua hyvän ratkaisun yritystoiminnallesi.

Tuotteistaminen ja tuotekehitys ovat keskeinen osa menestyvän yrityksen toimintaa. Yhdessä asiantuntijamme kanssa voit miettiä parhaiden ideoidesi tuotteistamista sekä esimerkiksi markkinointia potentiaalisille asiakkaille. Muista yrityksistä erottautuminen on tärkeää kilpailuilla markkinoilla.

Vastuullisuus osa yritysimagoa

Yritysimagolla on merkitystä palveluiden tai tuotteiden haluttavuuteen. Mikäli kuluttaja kokee, että yritys toimii esimerkiksi vastuullisesti, on sen tuottamat tuotteet haluttavampia kuin vastuuttomasti toimivan yrityksen. Yrityksen erottautuminen homogeenisilla tuotteilla voi olla hankalaa, jolloin yrityksen tulee miettiä eri erottautumisvaihtoehtoja, joilla pystyy luomaan kuluttajille lisäarvoa.

Miten erottua muista?

Maakuntien Parhaat -laatumerkin avulla erottautuminen on mahdollista. Maakuntien Parhaat on laatumerkki, joka myönnetään hakemuksesta osaaville elintarvike-, käsityö- ja maaseutumatkailuyrittäjille. Voit olla varma, että tuotteet ja palvelut ovat kotimaisten pienyrittäjien tuottamia.

Merkkiyritykseltä edellytetään korkeaa kotimaisuusastetta, hyväksyttyä laatujärjestelmää ja asiantuntijaraadin hyväksymää tuotetta tai palvelua. Nämä tiukat kriteerit täyttäviä yrityksiä on reilut 100 kappaletta koko Suomessa.

Lisätietoa Maakuntien Parhaista saa osoitteesta www.maakuntienparhaat.fi

 

 

 

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut