Henkilöstön johtaminen

Yksikkökokoon kasvaessa yhä useampi maatalousyrittäjä toimii työnantajana. Työnantajan roolissa toimiminen vaati taitoa, sillä maatilan työt koostuvat usean eri alueen tehtävistä. Työntekijän toimenkuva voi olla monipuolinen ja siihen liittyy usein vastuuta. 

Johtamisvalmennuksesta perusteet henkilöstöjohtamiselle

ProAgria tarjoaa yrittäjille johtamisvalmennusta, josta saa työvälineet ja johtamistaidot yritystoiminnan kasvuun ja tuloksen parantamiseen sekä henkilöstön johtamiseen. Valmennus sisältää konkreettisia henkilöstöjohtamisenosaamisen kehittämistä tukevia tehtäviä.

Lähipäivien sisällöt, workshopit ja keskustelut tuovat tietoa, työvälineitä sekä näkökulmia oman yrityksen henkilöstöjohtamiseen ja anti on heti siirrettävissä käytäntöön. Kouluttajina valmennuksissa toimivat yritysjohtamisvalmennuksiin erikoistuneet ammattilaiset.

Palkanlaskenta hoituu ProAgria Tilipalvelujen kautta

Hoidamme maatilojen ja yritysten taloushallinnon kerralla kuntoon. Kauttamme saat kirjanpidon ja veropalvelut kaikille yritysmuodoille, myös ulkomaalaisten työntekijöiden palkanlaskennan, laskutuksen, talouden suunnittelun ja budjetoinnin sekä tulosten analysoinnin ja kehittämispalvelut yrityksesi talouden parantamiseksi.

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut