Pohjois-Savon maa- ja kotitalousnaiset järjestävät kesämatkan Ahvenanmaalle 4. - 7.6.2015

07.04.2015
Kultaranta

    

Vielä ehdit mukaan

Ahvenanmaa on jotakin erityistä, keskellä merta Suomen ja Ruotsin välissä. Saariryhmällä on lyhyet etäisyydet ja roppakaupalla nähtävää ja koettavaa. On kesäkuun alku, vieläkö omenapuut kukkivat?

Menomatkalla vierailemme Naantalin Kuntarannassa ja majoitumme Turun saaristoon, vanhan kalastajatilan ympärille rakennettuun omaleimaiseen Herrankukkaroon, minne pääsevät vain ryhmät. Saamme nauttia maasavusaunasta ja upeasta saaristolaispäivällisestä. 

Perjantaiaamuna lähdemme Ahvenanmaalle Naantalin satamasta Finnlinesin aluksella. Maarianhaminaan tutustumme opastetulla kävelykierroksella ja majoitumme hotelliin kaupungin keskustassa. Päivälliseksi nautitaan paikallisia herkkuja mestarikokki Michael Björklundin Smakbyn ravintolassa. Smakbyn on enemmän kuin ravintola, se on herkullinen kulttuurikohde lähellä Kastelholman linnaa.

Lauantaina pääsemme tutustumaan ahvenmaalaisin yrityksiin, kuten käsityöyritykseen, pienpanimoon ja lammastilaan oppaan johdolla. Laivamatkan Turkuun teemme upealla Viking-Grace -aluksella. Turussa majoitumme hotelli Cumulukseen. Kesäillasta on madollisuus nauttia Aurajoen rantatunnelmissa tai tanssien.

Sunnuntain kotimatkalla vierailemme Viherlandiassa Jyväskylässä ja ruokailemme ravintola Edenissä.

Matkan hinta: 545 €/hlö jäsenille ja 565 €/ hlö ei jäsenille (sis. alv). Matka toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 25. Hinta sis.: bussi- ja laivamatkat, runsas puoli-hoito, majoitus 2 hh:ssa, tutustumiskäynnit sekä opastukset.

Ilmoittautumiset: 10.4. mennessä 020 747 3650.

Matkanjohtaja ja lisätietoa: Helena Lehtoaro, helena.lehtoaro@maajakotitalousnaiset.fi ja https://www.facebook.com/maajakotitalousnaiset

Tervetuloa nauttimaan kesäisestä Ahvenanmaasta!

Jaa

Materiaalit

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.