Olemme mukana Nurmi 2017 -tapahtumassa!

21.07.2017

Tervetuloa tapamaan asiantuntijoitamme Nurmi 2017 -tapahtumaan PowerPark Härmään 3. elokuuta. 

Tule tutustumaan monipuolisiin ja hyötyä tuottaviin nurmipalveluihimme. Tule myös kuulemaan, kuinka voit yhdistää nurmi-, ruokinta- ja talousosaamistamme. 

Tapahtumassa ovat esillä monipuoliset nurmipalvelumme, joiden avulla voit parantaa yrityksesi kilpailukykyä. Kerromme sinulle, miten voit kehittää rehuntuotantoasi ja suunnittelemme peltojesi kannalta tehokkaan ja tuottavan käytön. Valitsemme sopivimmat kasvit ja mitoitamme tuotantopanokset ja varmistamme sadon määrän ja laadun kasvukaudella. Tule tutustumaan palveluihimme!

Paikalla myös huippuosaajiamme

Huippuosaajat ovat olennainen osa ProAgrian osaamisverkostoa. He varmistavat, että asiakkailla on mahdollisuus saada tuekseen tarvitsemaansa erityisosaamista. Huippuosaajat toimivat asiakastehtävissä alueellisten asiantuntijoiden rinnalla, erityisesti kehittävien ja investoivien tilojen tukena. Tule tapaamaan huippuosaajia osastollemme!

Seuraa nurmiasiantuntijoidemme blogia

Nurmiasiantuntijoidemme arkeen pääset tutustumaan heidän kirjoittamassaan Ruohonjuurella-blogissa. Blogista löydät ajankohtaisia nurmihavaintoja eri puolilta Suomea sekä vinkkejä nurmen tuotannon kehittämiseen. Ruohonjuurella-blogin löydät täältä.

Nähdään Nurmi 2017 -tapahtumassa! 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.