Keruutuottee Keski-Suomessa -hankkeen loppuraportti

19.09.2014
Petun irrottamista. Kuvassa Paula Rantanen.

Esiselvityshankkeen tarkoituksena oli selvittää sekä keruutuotealan nykyinen tila Keski-Suomessa että edellytyksiä alan kehittämiselle.

Luonnon keruutuotteet, kuten yrtit, marjat ja sienet, ovat edullista lähiruokaa, joita hyödynnetään vähän suhteessa niiden saatavuuteen ja märäään.

Keski-Suomen alueen toimintakenttä keruutuotteiden osalta kattaa erilaisia matkailualan yrityksiä, elintarvikealan toimijoita, harrastus-, kylä- ja asukasyhdistyksiä, seuroja sekä muita toimijoita. Myös yksityiset kuluttajat tulee huomioida yhtenä ryhmänä.

Hankkeen loppuraportti löytyy Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten nettisivulta kohdasta Hankkeet.

 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa
    Maksa verkossa, suorita sähköisesti ja hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.