Uutta Keski-Suomessa - maiseman tuotteistaminen

15.01.2014
Torstaina 16.1. on Laukaan nuorisoseuran talolla infotilaisuus, jossa työstetään maiseman tarjoamia mahdollisuuksia yritystoiminnalle. Tällä kertaa kohteena on Vihreäksi väyläksi nimetty, jo vuosia maisemareittinä markkinoitu Ääneseutu järvineen, koskineen, Hitonhautoineen ja Sumiaisraitteineen.
 
Päivä pohjautuu Ääneseudun Kehitys Oy:n hallinnoiman Vihreä väylä -hankkeen työhön, mihin on sisältynyt Vihreä väylä -brändin rakentamista ja yhteistyön kehittämistä. Päivän aikana perehdytään siihen, mitä maiseman tuotteistaminen on ja mitä maisemapalvelut ovat.
 
Kevättalven aikana järjestetään kolme työpajaa, joissa yritykseet ja yhdistykset voivat perehtyä oman lähiympäristönsä maisemallisiin arvoihin ja kehittää tapoja hyödyntää maisemaa liikeetoiminnassa.
 
Maiseman tuotteistamistilaisuuden järjestää Keski-Suomen ja Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisten hallinnoima Mahdollisuutena Maisema -hanke. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sen sisältö sopii niin yksittäisille ihmiselle ja yrityksille kuin järjestöjen edustajillekin.

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.